ETT PERFEKT SÄTT ATT KOPPLA AV!
Inte bara trevligt, utan även nyttigt!
Ett hänsynsfullt sätt att närma sig naturen! Ett utmärkt erbjudande! Vattencyklar!

 

En bekväm anordning på vilken man kan tillbringa tid på vatten, mycket säkrare att använda än traditionella båtar, för inte mycket ljud, men är snabbgående. En del vattencykelmodeller är i själva verket små flytande öar på vilka en liten grupp människor inte bara kan fiska, utan även solbada, samt även glida ned i vattnet från en liten rutschbana som kan monteras till cykeln. Dessutom är «den flytande ön» mobil och snabb. Dess tekniska egenskaper gör att stabil balans hålls på vattnet, vilket är ytterst viktigt, speciellt med tanke på barns säkerhet.

 

NB! Handarbete! Alla båtar är gjorda av glasfiber.

 

Ladda ner prislistan

 

Enjoy rolling!

H2O Tour är designad för två cyklister

Dessutom är det möjligt att ha två barn eller en vuxen till eller sportutrustning ombord. Den är perfekt för en några dagars tur på vatten.
LÄS MER
En modern trampbåt med elektrisk hjälp

H2O eTour är en mera avancerad modell av trampbåten H2O Tour designad för två cyklister
LÄS MER
Sport versionen av H2O trampbåten är designad för dem som tycker om att tävla och att nå höga hastigheter

Denna trampbåt är lätt att styra i vågor, vilket sköts skrovet som klyver vågorna. Designad för korta turer för två cyklister kan trampbåten snabbt nå en hastighet på upp till 15 km/h. Professionella cyklister deltog i vår forskning om ergonomi och geometri angående H2O Sport.
LÄS MER
Swan och Duck

I harmoni med naturen!


Dessa trampbåtar har en design som harmonierar med naturen på ett utmärkt sätt och varken barn eller vuxna förblir likgiltiga inför dem! Bekväma säten möjliggör att man rör sig bekvämt på vatten.

LÄS MER
BEETLE – är en ny och synnerligen tjusande form av småskalig vattentransport

En är utrustad med pedaler och då är det en fråga om en mycket orginell pedalbåt. Det är mycket trevligt att åka med BEETLE på vatten och man kan även simma på vägen – i aktern finns en bekväm liten stege, som gör att man tryggt kan ta sig i och ur vattnet.
LÄS MER
Retro- är en till intressan modell av pedalbåt, som är gjord i form av en gammal bil

Modellen har två, ganska rymliga bagageutrymmen, varav en är väl skyddad från vatten. Ett soltak, kuddar och nackstöd utgör tillägsutrustning som ger ytterligare komfort och gör resan på denna pedalbåt minnesvärd!
LÄS MER
SUNFERRY är en stor, bekväm pedalbåt

Den stora nyttoytan skapar utmärkta förhållanden för vila, eftersom några vuxna kan slå sig ned på den på ett bekvämt sätt och t.o.m ligga på den. Efter att man har installerat en rutschbana som tilläggselement, återstår tillräckligt med plats, att utan begränsning njuta av naturens tjusning.
LÄS MER
CAPRICE är en pedalbåt med plats för fyra

Denna modells bakre däck har höga bord med rostfria räcken.

Det är en synnerligen säker plats för ett barn, som använder pedalbåt tillsammans med en vuxen, för en vuxen, eller för bagage.

LÄS MER
WALKER är en liten pedalbåt med plats för tre

Bakre däcket är ett utmärkt ställe för vila eller för transport av saker,
som skyddas mot att glida ned av ett massivt presselement. Det bakre däcket passar även utmärkt för barn, som använder cykeln tillsammans med vuxna.
LÄS MER
JUMBO är en pedalbåt med plats för fyra

Det sänkta bakre däck som används i denna modell gör det lättare för dem som befinner sig på det att komma ner i vattnet, rostfria räcken ökar säkerheten och gör det lättare att komma ur vattnet. Ett upphöjt däck mellan sitsarna är en utmärkt plats för bagage eller utgör en extra sittplats.
LÄS MER
CRAB är en liten pedalbåt med plats för tre
LÄS MER
NAVAHO är en bekväm, rymlig och mycket stabil kanot för turism och rekreation

I den ryms lätt två vuxna och två barn, samt även personliga saker.
LÄS MER
OBRA-2 är en typisk, bekväm, hållbar och stabil kajak för två personer (kayak) för turism och semester

Den är planerad för rekreation och långfärder. Den passar utmärkt för individuell användning samt för sådana som hyr ut vattenutrustning.
LÄS MER

De modulära pontonbrygga – 20 år utan stress!

Har Ni just köpt en båt och är i behov av en brygga? Är Ni trötta på att slösa soliga dagar på att remontera träbryggan?

LÄS MER
 

 

 

 

OY VION & CO., LTD
info[AT]polkuvene.fi
Tel.: +358 45 77 317125 (finska)
+358 19-514182 (finska)
+358 19-533463 (english)