ETT PERFEKT SÄTT UTMÄRKT ATT KOPPLA AV!
Inte bara trevligt, utan även nyttigt!
Ett hänsynsfullt sätt att närma sig naturen! Ett utmärkt erbjudande! Vattencyklar!

 

En bekväm anordning, på vilken man kan tillbringa tid på vatten, mycket säkrare att använda än traditionella båtar, för inte mycket ljud, men är snabbgående. Endel vattencykelmodeller är i själva verket, små flytande öar, på vilka en liten grupp människor inte bara kan fiska, utan även solbada, samt även glida ned i vattnet från en liten rutschbana som kan monteras till cykeln. Dessutom är «den flytande ön» mobil och snabb. Dess tekniska egenskaper gör att stabil balans hålls på vattnet, vilket är ytterst viktigt, speciellt med tanke på barns säkerhet.

 

Ladda ner prislistan

 

Enjoy rolling!

H2O Tour

Teknisk basinformation:

• Längd – 425 cm
• Bredd – 210 cm
• Vikt – 135 kg
• Antal människor - 2

H2O Tour är designad för två cyklister

Dessutom är det möjligt att ha två barn eller en vuxen till eller sportutrustning ombord

Den är perfekt för en några dagars tur på vatten. Vid bekvämt trampande kan en hastighet på 6km/h hållas under en lång tidsperiod och med mera ansträngning kan 8 km/h lätt uppnås. H2O Tour fungerar perfekt i hårt väder och är alltid en trygg plats till sjöss. Den passar såväl för turer på insjöar som i kustvatten i vindar upp till 4°B och vågor på upp till 1 m.


Goda egenskaper ges genom osänkbart dubbelskrov designat att nå önskad hastighet och hög stabilitet. Det är gjord av en lätt glasfibersammansättning och fäst med hjälp av två tvärgående balkar till stommen som ger stadga. Den starka aluminium konstruktionen med aluminiumprofiler är också stomme för däck, säten och drivsystem. Sätena, gjorda av tygbeklädda aluminiumprofiler, anpassar form och position efter passagerarens behov.


H2O Tour drivs av AziFlex systemet, baserat på två krökta axelväxlar vars propellermotstånd överförs av den flexibla axeln till propellern. Roderpropellern, som styrs med en rorpinne, ger fin styrförmåga och gör det lättare att justera det optimala propellerdjupet, vilket är mycket viktigt på grunt vatten. Dessutom skyddas den tvåbladiga propellern mot grundstötning av en skädda.


H2O Tour kan snabbt monteras ned och kan lätt förvaras när det inte är säsong.

 

 

STARTSIDA

 

 

 

 

OY VION & CO., LTD
info[AT]polkuvene.fi
Tel.: +358 45 77 317125 (finska)
+358 19-514182 (finska)
+358 19-533463 (english)