ETT PERFEKT SÄTT UTMÄRKT ATT KOPPLA AV!
Inte bara trevligt, utan även nyttigt!
Ett hänsynsfullt sätt att närma sig naturen! Ett utmärkt erbjudande! Vattencyklar!

 

En bekväm anordning, på vilken man kan tillbringa tid på vatten, mycket säkrare att använda än traditionella båtar, för inte mycket ljud, men är snabbgående. Endel vattencykelmodeller är i själva verket, små flytande öar, på vilka en liten grupp människor inte bara kan fiska, utan även solbada, samt även glida ned i vattnet från en liten rutschbana som kan monteras till cykeln. Dessutom är «den flytande ön» mobil och snabb. Dess tekniska egenskaper gör att stabil balans hålls på vattnet, vilket är ytterst viktigt, speciellt med tanke på barns säkerhet.

 

Ladda ner prislistan

 

Enjoy rolling!

H2O Sport

Teknisk basinformation:

• Längd – 500 cm
• Bredd – 200 cm
• Vikt – 75 kg
• Antal människor - 2

Sport versionen av H2O trampbåten är designad för dem som tycker om att tävla och att nå höga hastigheter

Denna trampbåt är lätt att styra i vågor, vilket sköts skrovet som klyver vågorna. Designad för korta turer för två cyklister kan trampbåten snabbt nå en hastighet på upp till 15 km/h. Professionella cyklister deltog i vår forskning om ergonomi och geometri angående H2O Sport.

 

Dubbelskrovet, gjort av en ultralätt kolfibersammansättning, är fäst med hjälp av två tvärgående balkar to stommen, vilket ger stabilitet. Den starka aluminium konstruktionen är också stomme för säten, drivsystem och trampolin. Sitsarna, gjorda av tygbeklädda aluminiumprofiler, anpassar form och läge till cyklistens kropp. Drivsystem AziFlex, baserat på två krökta axelväxlar vars propellermotstånd överförs av flexibla axeln till propellern. Kugghjulet skyddas av en beklädnad som poängterar sportkaraktären.


Roderpropellern, som styrs med en rorpinne, ger god styrförmåga och gör det lättare att justera propellerns optimala djup, vilket är mycket viktigt på grunt vatten. Dessutom är den tvåbladiga propellern skyddad mot grundstötning av en skädda. Det innovativa, snabba montage systemet and konstruktionens låga vikt gör den lätt att transportera på takräcken.

 

 

STARTSIDA

 

 

 

 

OY VION & CO., LTD
info[AT]polkuvene.fi
Tel.: +358 45 77 317125 (finska)
+358 19-514182 (finska)
+358 19-533463 (english)