ETT PERFEKT SÄTT UTMÄRKT ATT KOPPLA AV!
Inte bara trevligt, utan även nyttigt!
Ett hänsynsfullt sätt att närma sig naturen! Ett utmärkt erbjudande! Vattencyklar!

 

En bekväm anordning, på vilken man kan tillbringa tid på vatten, mycket säkrare att använda än traditionella båtar, för inte mycket ljud, men är snabbgående. Endel vattencykelmodeller är i själva verket, små flytande öar, på vilka en liten grupp människor inte bara kan fiska, utan även solbada, samt även glida ned i vattnet från en liten rutschbana som kan monteras till cykeln. Dessutom är «den flytande ön» mobil och snabb. Dess tekniska egenskaper gör att stabil balans hålls på vattnet, vilket är ytterst viktigt, speciellt med tanke på barns säkerhet.

 

Ladda ner prislistan

 

Enjoy rolling!

H2O eTour

Teknisk basinformation:

• Längd – 425 cm
• Bredd – 210 cm
• Vikt – 170 kg
• Antal människor - 2

En modern trampbåt med elektrisk hjälp

H2O eTour är en mera avancerad modell av trampbåten H2O Tour designad för två cyklister

Dessutom är det möjligt att ha två barn eller en vuxen till eller sportutrustning ombord. Det elektriska hjälpsystemet gör det möjligt för cyklister att justera hjälpnivån så att den passar deras behov. Systemet levererar motorstyrka bara om det känner att en eller båda cyklisterna trampar.


Den ställbara styrkekontrollen gör det möjligt att justera hjälpnivån. Batterikapaciteten är tillräcklig för en 8 timmars tur vid 6 km/h och vid 8 km/h räcker kapaciteten 4 timmar. Hjälpsystemet kan stängas av när som helst och H2O eTour kan användas som en vanlig vattencykel.


H2O eTour fungerar perfekt i hårt väder och är alltid en trygg plats till sjöss. Goda egenskaper fås med osänkbart dubbelskrov designat att nå önskad hastighet och hög stabilitet. Det är gjord av en lätt glasfibersammansättning och fäst med tvärgående balkar till stommen, vilket ger stabilitet. En kraftig aluminium konstruktion är också stomme för däck, säten och drivsystem.


Sätena, gjorda av tygbeklädda aluminiumprofiler, anpassar form och position enligt passagerarnas behov. H2O eTour drivs av AziFlex systemet, baserat på två krökta axelväxlar vars propellermotstånd överförs av den flexibla axeln till propellern.

 

Roderpropellern, som styrs med en rorpinne, ger god styrförmåga och gör det lättare att justera propellerns optimala djup, vilket är mycket viktigt på grunt vatten. Dessutom skyddas den tvåbladiga propellern från grundstötning av en skädda. H2O Tour kan snabbt monteras ned och kan lätt förvaras när det inte är säsong.

 

STARTSIDA

 

 

 

 

OY VION & CO., LTD
info[AT]polkuvene.fi
Tel.: +358 45 77 317125 (finska)
+358 19-514182 (finska)
+358 19-533463 (english)