Modulära pontonbrygga av plast

Teknisk basinformation:

Längden - 110 cm, breden - 70 cm, höjden - 40 cm, vikten - 16 kg.

 

Materialet är tillverkad enligt ISO 9001 och ISO 14001 vilket garanterar materialets toppkvalitet samt dess miljövänlighet, det är tryggt att använda för människor och belastar inte miljön.

De modulära pontonbrygga – 20 år utan stress!

Har Ni just köpt en båt och är i behov av en brygga? Är Ni trötta på att slösa soliga dagar på att remontera träbryggan?

VI BJUDER PÅ EN ENKEL OCH EKONOMISK LÖSNING – DE MODULÄRA PONTONBRYGGA AV PLAST!

Bryggsektioner (moduler) som är gjodra av polyetylen kan lätt bli sätta ihop till en brygga som passar just Er. Dessutom kan Ni ändra på bryggans form och anpassa den efter egen behov genom att lägga till nya moduler eller använda de som redan finns. Montering och demontering av bryggsystem är lätt och Ni behöver inte något extra special verktyg.

 

Polyetylen med hög densitet (PEH) som används för framställning av moduler är av högkvalitet och bibehåller sina egenskaper även vid låg temperatur. Materialets egenskaper gör det möjligt att lämna bryggan i vatten även på vintern, förutsatt att isen omkring rör sig inte. Om risken att isen börjar röra på sig finns, är det bäst att demontera bryggan och sätta den i lager, eftersom isens rörelser kan orsaka stora spänningar och förstöra bryggan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STARTSIDA

 

 

 

 

OY VION & CO., LTD
info[AT]polkuvene.fi
Tel.: +358 45 77 317125 (finska)
+358 19-514182 (finska)
+358 19-533463 (english)