ETT PERFEKT SÄTT UTMÄRKT ATT KOPPLA AV!
Inte bara trevligt, utan även nyttigt!
Ett hänsynsfullt sätt att närma sig naturen! Ett utmärkt erbjudande! Vattencyklar!

 

En bekväm anordning, på vilken man kan tillbringa tid på vatten, mycket säkrare att använda än traditionella båtar, för inte mycket ljud, men är snabbgående. Endel vattencykelmodeller är i själva verket, små flytande öar, på vilka en liten grupp människor inte bara kan fiska, utan även solbada, samt även glida ned i vattnet från en liten rutschbana som kan monteras till cykeln. Dessutom är «den flytande ön» mobil och snabb. Dess tekniska egenskaper gör att stabil balans hålls på vattnet, vilket är ytterst viktigt, speciellt med tanke på barns säkerhet.

 

Ladda ner prislistan

 

Enjoy rolling!

Beetle

Teknisk basinformation:

• Längd – 390 cm
• Bredd – 190 cm
• Vikt – 190 kg
• Lastkapacitet – 450 kg
• Antal människor - 4

BEETLE – är en ny och synnerligen tjusande form av småskalig vattentransport. Det finns två modifikationer av BEETLE.

En är utrustad med pedaler och då är det en fråga om en mycket orginell pedalbåt. Det är mycket trevligt att åka med BEETLE på vatten och man kan även simma på vägen – i aktern finns en bekväm liten stege, som gör att man tryggt kan ta sig i och ur vattnet.

Den andra modifikationen förutsätter att en motor är installerad, och i detta fall får vi en förvånansvärt trevlig liten motordriven cykel, som rör sig på vattenytan.

  • Konstruktionen BEETLE är trygg och stadig på vatten och man kan även tryggt använda den i större vattensamlingar. Ett soltak, som spänns över BEETLE, utgör tilläggsutrustning. Det skyddar de resande mot vädrets nycker och ger ytterligare komfort.

 

STARTSIDA

 

 

 

 

OY VION & CO., LTD
info[AT]polkuvene.fi
Tel.: +358 45 77 317125 (finska)
+358 19-514182 (finska)
+358 19-533463 (english)