TÄYDELLINEN TAPA RENTOUTUA!
Ei vain mukava, mutta myös hyödyllinen!
Tahdikas tapa lähestyä luontoa! Erinomainen tarjous! Vesipolkupyöriä!

 

Mukava laite, jolla voi viettää aikaa vedellä, paljon turvallisempi käyttää kuin perinteisiä veneitä, hiljaisia, mutta nopeita. Jotkut vesipolkupyörämallit ovat itse asiassa, pieniä kelluvia saaria, joilla pieni ryhmä ihmisiä eivät ainoastaan voi kalastaa, vaan myös ottaa aurinkoa, sekä myös liukua veteen pieneltä lisättävältä liukumäeltä. «Kelluva saari» on myös liikkuva ja nopea. Sen tekniset ominaisuudet mahdollistavat tasapainon vedellä, mikä on erittäin tärkeää, erityisesti kun ajatellaan lasten turvallisuutta.

 

Lataa hinnasto

 

Enjoy rolling!

H2O Tour

Тekniset tiedot:

• Pituus – 425 cm
• Leveys – 210 cm
• Paino – 135 kg
• Henkilömäärä - 2

H2O Tour on suunniteltu kahdelle pyöräilijälle.

Lisäksi on mahdollista ottaa kaksi lasta tai vielä yksi aikuinen tai urheiluvälineitä veneeseen. Se sopii muutaman päivän matkalle vesillä.

Mukavalla pyöräilynopeudella voidaan pitää 6km/h vauhtia pitkän aikaa ja suuremmalla ponnistuksella voidaan helposti saavuttaa 8 km/h. H2O Tour toimii täydellisesti kovilla säillä ja on aina turvallinen vesillä. Sillä voi kulkea sekä sisä- että rannikkovesillä 4°B tuulessa ja yhden metrin aallonkorkeudessa.


Hyviä ominaisuuksia on uppoamaton kaksoisrunko suunniteltu saavuttavan suunnitellun vauhdin ja olevan tukeva. Se on tehty kevyestä lasikuituyhdistelmästä ja kiinnitetty kahdella poikittaisella tuella kehykseen, joka luo tukevuutta. Vahvaan alumiinikehykseen on kiinnitetty kansi, istuimet ja ohjauslaitteisto. Istuimet, jotka ovat tehty kangaspäällysteisistä alumiiniprofiileista, muototuvat ja asettautuvat matkustajan tarpeiden mukaan.


H2O Tour liikkuu AziFlex-järjestelmällä, joka perustuu kahteen potkulaitteistoon, joiden vääntömomentti siirretään joustavalla akselilla potkurille. Kääntöpotkuria ohjataan peräsinvarrella ja se takaa hyvän ohjattavuuden ja potkurin optimisyvyyden säädön, joka on hyvin tärkeää matalissa vesissä. Potkuri on myöskin suojattu pohjakosketusta vastaan.


H2O Tour voidaan nopeasti purkaa ja helposti säilyttää sesongin ulkopuolella.

 

 

ETUSIVU

 

 

 

 

OY VION & CO., LTD
info[AT]polkuvene.fi
Tel.: +358 19-514182 (suomeksi)
+358 19-533463 (english)