TÄYDELLINEN TAPA RENTOUTUA!
Ei vain mukava, mutta myös hyödyllinen!
Tahdikas tapa lähestyä luontoa! Erinomainen tarjous! Vesipolkupyöriä!

 

Mukava laite, jolla voi viettää aikaa vedellä, paljon turvallisempi käyttää kuin perinteisiä veneitä, hiljaisia, mutta nopeita. Jotkut vesipolkupyörämallit ovat itse asiassa, pieniä kelluvia saaria, joilla pieni ryhmä ihmisiä eivät ainoastaan voi kalastaa, vaan myös ottaa aurinkoa, sekä myös liukua veteen pieneltä lisättävältä liukumäeltä. «Kelluva saari» on myös liikkuva ja nopea. Sen tekniset ominaisuudet mahdollistavat tasapainon vedellä, mikä on erittäin tärkeää, erityisesti kun ajatellaan lasten turvallisuutta.

 

Lataa hinnasto

 

Enjoy rolling!

H2O Sport

Тekniset tiedot:

• Pituus – 500 cm
• Leveys – 200 cm
• Paino – 75 kg
• Henkilömäärä - 2

Urheiluversio H2O Cycle on suunniteltu niille jotka nauttivat kilpailemisesta ja kovasta vauhdista

Tämä polkuvene on helposti ohjattavissa laineilla, runko on suunniteltu läpäisemään aallot helposti. Se on suunniteltu lyhyille matkoille kahdelle pyöräilijälle. Potkuvene voi nopeasti saavuttaa jopa 15km/h nopeuden. Ammattilaiset pyöräilijät ottivat osaa ergonometrian ja geometrisen asettelun suunnitteluun.

 

Kaksoisrunko, joka on tehty erittäin kevyestä hiilikuituyhdistelmästä on kiinnitetty kahdella poikittaisella tuella kehykseen, joka luo tukevuutta. Vahvaan alumiinikehykseen on kiinnitetty istuimet, ohjauslaitteisto ja trampoliini.

 

Istuimet, jotka on tehty kangaspäällysteisistä alumiiniprofiileista, muotoutuvat ja asettuvat pyöräilijän vartalon mukaan. Vene liikkuu AziFlex-järjestelmällä, joka perustuu kahteen polkulaitteistoon, joiden vääntömomentti siirretään joustavalla akselilla potkurille. Ajolaitteisto peittää sporttinen kotelo.


Kääntöpotkuria ohjataan peräsinvarrella ja se takaa hyvän ohjattavuuden ja potkurin optimisyvyyden säädön, joka on hyvin tärkeää matalissa vesissä. Potkuri on myöskin suojattu pohjakosketusta vastaan. Vene on helppo purkaa ja koota sekä kevyt mikä helpottaa veneen kuljettamista auton kattotelineellä

 

 

ETUSIVU

 

 

 

 

OY VION & CO., LTD
info[AT]polkuvene.fi
Tel.: +358 19-514182 (suomeksi)
+358 19-533463 (english)