FAQ

 

Kysymys: Mistä materiaalista tuotteemme ovat tehty?
Vastaus: Meidän tuotteemme ovat tehty lasikuidusta (Plastic composite).

Kysymys: Mitä on lasikuitu?
Vastaus: Lasikuitu on komposiittimateriaali, joka koostuu lasi täyttöaineesta ja synteettisestä polymeeri sidonta-aineesta.
Lasikuiduissa lasikuitu toimii yhdysmateriaalina, joka antaa tuotteille korkean mekaanisen kestävyyden pienellä tiheydellä. Ne kilpailevat menestyksellisesti alumiinin ja teräksen kanssa.
Lasikuidulle on ominaista yhdistelmä korkeaa lujuutta, dielektrisiä ominaisuuksia, verrattain alhainen tiheys ja lämmönjohtokyky, korkea sää-, vesi- ja kemiallinen kestävyys.

Kysymys: Missä on kyseisen materiaalin hyvät puolet?
Vastaus: Lasikuidulla on tiettyjä ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka antavat sille paremmuuksia verrattuna muihin materiaaleihin:
- korkea lujuus
- iskunkestävyys
- kestävyys (ei vanhene helposti)
- alhainen lämmönjohtokyky
- alhainen sähkönjohtavuus.
Vielä yksi tärkeä ominaisuus on ekologisuus. Lasikuitumateriaalit eivät eritä haitallisia aineita eivätkä ole haitallisia terveydelle..

Kysymys: Mihin liittyy tuotteen hinta?
Vastaus: Koska tuote valmistetaan yksilöllisesti ja valmistukseen liittyy suuria kustannuksia ja suuri määrä käsityötä, katamaraaniemme hinta on korkeampi kuin vastaavien muovituotteiden, koska muovituotteet useimmiten tuotetaan taontamenetelmällä. Mutta kun otetaan huomioon hinta/laatusuhde, lasikuitutuotteet näyttävät ihan kilpailukykyisiltä, erityisesti jos otetaan huomioon niiden palveluaika, ja tärkein asia, lasikuitua voidaan korjata.

 

Lataa hinnasto

 

Enjoy rolling!

 
 

 

 

 

OY VION & CO., LTD
info[AT]polkuvene.fi
Tel.: +358 19-514182 (suomeksi)
+358 19-533463 (english)