Тekniset tiedot:

 

Modulin pituus - 110 cm, leveys - 70 cm, korkeus - 40 cm, paino - 16 kg.

Materiaali on valmistettu ISO 9001 ja ISO 14001 standardien mukaan, niillä taataan sekä materiaalin huippulaatu että ympäristöystävällisyys. Se on vaaratonta ihmiselle jotka käyttävät sen ja ympäristölle.

Muovinen modulaarinen ponttoonijärjestelmä – 20 vuotta huoletta!

 

Oletteko juuri ostaneet veneen ja tarvitsetteko nyt laiturin? Oletteko kyllästyneet tuhlaamaan aurinkoisia päiviä puulaiturin korjaamiseen?


Tarjoamme yksinkertaisen ja taloudellisen ratkaisun – nimenomaan muovisen modulaarisen ponttoonijärjestelmän!

Polyetyleenista valmistettuja moduleita ovat helposti koottavissa juuri Teille sopivaan laituriin. Lisäksi voitte muuttaa laiturin muodon tarpeenne mukaan lisäämällä uusia moduleita tai käyttämällä jo laiturissa olevia. Muovisen modulaarisen ponttoonijärjestelmän kokoaminen ja purkaminen on helppoa ettekö tarvitse mikään erikois lisävarusteita.

 

Suuritiheyksinen polyetyleeni (PE-HD) joka käytetään modulien valmistuksessa on huippulaatuinen materiaali, sen ominaisuudet säilyvät jopa alhaisessakin lämpötiloissa. Se on vaaratonta ihmiselle jotka käyttävät sen ja ympäristölle. Materiaalin ominaisuudet mahdollistavat ponttonin jäämistä veteen talvella, jos jää sen ympäri on liikkumaton. Jos on olemassa jään liikkumisen vaara, on parasta purkaa ponttonin ja varastoida se, koska jään liikkuminen voi aiheuttaa ison jännityksen ja tuhota ponttonin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ETUSIVU

 

 

 

 

OY VION & CO., LTD
info[AT]polkuvene.fi
Tel.: +358 19-514182 (suomeksi)
+358 19-533463 (english)