TÄYDELLINEN TAPA RENTOUTUA!
Ei vain mukava, mutta myös hyödyllinen!
Tahdikas tapa lähestyä luontoa! Erinomainen tarjous! Vesipolkupyöriä!

 

Mukava laite, jolla voi viettää aikaa vedellä, paljon turvallisempi käyttää kuin perinteisiä veneitä, hiljaisia, mutta nopeita. Jotkut vesipolkupyörämallit ovat itse asiassa, pieniä kelluvia saaria, joilla pieni ryhmä ihmisiä eivät ainoastaan voi kalastaa, vaan myös ottaa aurinkoa, sekä myös liukua veteen pieneltä lisättävältä liukumäeltä. «Kelluva saari» on myös liikkuva ja nopea. Sen tekniset ominaisuudet mahdollistavat tasapainon vedellä, mikä on erittäin tärkeää, erityisesti kun ajatellaan lasten turvallisuutta.

 

Lataa hinnasto

 

Enjoy rolling!

Beetle

Тekniset tiedot:

• Pituus – 390 cm
• Leveys – 190 sm
• Paino – 190 kg
• Kantavuus – 450 kg
• Henkilömäärä - 4

Beetle – on uusi ja erittäin viehättävä tapa matkustaa vedellä. On olemassa kaksi Beetleä.

Yhdessä on polkimet ja silloin on kyseessä hyvin omaperäisestä vesipolkupyörästä. On erittäin mukavaa matkustaa Beetlellä vedellä ja matkalla voi myös uida– sovittelun perässä on pienet mukavat tikkaat, joista turvallisesti pääsee veteen ja ylös vedestä.

Toiseen sovitteluun on asennettu moottori ja tässä tapauksessa saadaan yllättävän mukava pieni moottorilla toimiva polkupyörä, joka liikkuu vedenpinnalla. Rakenne Beetle on turvallinen ja tukeva vedellä ja sitä voi turvallisesti käyttää myös isoimmilla vesistöillä. Aurinkokatos, joka vedetään Beetlen yli, on lisävarusteena. Se suojaa matkustajia sään oikuista sekä antaa lisää mukavuutta.

 

ETUSIVU

 

 

 

 

OY VION & CO., LTD
info[AT]polkuvene.fi
Tel.: +358 19-514182 (suomeksi)
+358 19-533463 (english)